Happy door fijne services

Bij een Happy Driver Center draait alles om de juiste service op de juiste tijd. Je bent altijd verzekerd van tijdige informatie: je wordt proactief benaderd!

Dat is fijn!
Hoe vaak ben jij al vergeten dat je auto toe is aan een beurt? Die tijd is voorbij. Een goed onderhouden auto gaat langer mee en voorkomt vervelende verrassingen en hoge kosten.

Het Happy Driver Center neemt zelf contact met je op en herhaalt dat op gepaste tijden voor:

 

Happy Driver App

Al onze Happy Driver Centers maken gebruik van de Happy Driver App. Dit is een app voor android of iPhone waarmee jij rechtstreeks contact onderhoudt met je garagebedrijf. Uiteraard alleen op de momenten dat dat nodig is. Via de app ontvang jij op het juiste moment je oproepen en andersom werkt het ook: mocht je met pech komen te staan of een vraag hebben, dan kun je via de app chatten met je garagebedrijf.

 

Happy Monteurs

Het Happy Driver Center van jouw keuze is een universeel garagebedrijf waar de kennis van monteurs op pijl wordt gehouden. Monteurs worden getraind op alle merken auto’s. Happy Driver Centers zijn onderdeel van een grote organisatie waarin garagebedrijven ondersteund worden met technische kennis, marketing, inkoop en andere services. Dat helpt jouw Happy Driver Center om zich te focussen op de service naar jou als klant én bij te blijven in alle ontwikkelingen die gaande zijn.