Pech voorkomen door regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud

Bij een Happy Driver Center ben jij op de juiste plek voor regelmatig onderhoud. De onderhoudsbeurten worden nauwkeurig geregistreerd. Daarnaast word je vanzelf geattendeerd wanneer het weer tijd is voor de volgende beurt.

Onze Happy Driver Centers verzorgen alle standaard werkzaamheden die bij goed onderhoud horen:

carxpert, auto onderhoud, vloeistoffen bijvullen, koelvloeistof, reparatie auto, APK

Vloeistoffen check

Bij auto onderhoud hoort ook het checken en bijvullen van vloeistoffen waardoor jouw auto soepel rijdt. Zit er nog genoeg ruitenreinigingsvloeistof in het reservoir om de ruiten mee schoon te maken? Of is de olie wel op peil? Zonder voldoende olie slijt je motor eerder en kan er schade ontstaan.

Diagnose aan je auto

Autotechniek wordt door de technische ontwikkelingen steeds complexer. Ook spelen milieu- en veiligheidseisen, nieuwe regelgeving en nieuwe materialen een cruciale rol. Happy Driver Centers hebben de kennis in huis én een professioneel netwerk van DiagnoseXperts voor extra hulp bij  bij technische vraagstukken zodat jij weer zorgeloos op weg kunt.

CarXpert, carxpert, auto diagnose, storingen in uw auto, oplossen storingen, auto diagnose
APK via uw CarXpert garagebedrijf

APK

Een APK is een keuring, maar tijdens de keuring kunnen er punten naar voren komen die aangeven dat uw auto onderhoud nodig heeft. Misschien zit er vocht in de autolampen waardoor het tijd is voor nieuwe? Of hebben jouw ruitenwissers hun beste tijd gehad?

Tijdens de APK worden de belangrijkste punten gecontroleerd, maar daarnaast heeft elke auto wel regelmatig onderhoud nodig. Zorg voor een frequente controle van de staat van jouw auto. Dat gaat bij Happy Driver Centers heel eenvoudig: zij nemen pro-actief contact op als het weer tijd is voor APK of onderhoud! Lees hier meer over APK’s.

Banden en schokdempers

Controleer jij je banden vaak? Of heel weinig? En de bandenspanning en het profiel? En hoe voelt de auto als hij een bocht doorgaat? De staat van de banden samen met de schokdempers, bepalen de wegligging.

Ga langs bij jouw Happy Driver Center voor een bandencheck en een check van de schokdempers.

Bandencheck via CarXpert, banden, zomerbanden, winterbanden, carxpert, garage, autobedrijf