Happy Driver Center worden?

voor universele autobedrijven die staan voor pro-actieve service

Wil jij jouw klanten ècht ontzorgen?
Daar draait het om in een Happy Driver Center. Het gaat verder dan ‘u vraagt wij draaien’. Als Happy Driver Center denk je vooruit: je attendeert jouw klanten op het juiste moment op benodigde activiteiten, zoals APK, winterbanden of onderhoud. Dat maakt een Happy Driver Center uniek.

Zelfstandig mensen Happy maken
Als Happy Driver Center benader jij je klanten pro-actief op het juiste moment. De tools die je daarvoor nodig hebt, ontvang je van ons, zoals de Happy Driver App. Jij bepaalt verder zelf hoe je je bedrijf wilt runnen en met welke uitstraling. Ondersteuning daarin is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Op die manier heb je geen verplichtingen en bied je wel een betere service naar je klanten!

Optimale ondersteuning
Als Happy Driver Center lid kun je, afhankelijk van je lidmaatschap, gebruik maken van vele voordelen en diensten op het gebied van marketing, techniek en facilitair. Bijvoorbeeld een eigen app, website, foldermateriaal, posters, advertenties, socialmediaontwerpen en -support, technische trainingen, technische data, omzetverhogende tools en flinke korting op diensten van derden.

Samenwerken op nationaal & internationaal niveau
AllParts Nederland is het samenwerkingsverband van automaterialengrossiers op internationaal niveau, met ruim 45 vestigingen.

Happy Driver Centers profiteren van het sterke netwerk van AllParts. Daarin zitten een groot aantal grossiers die garant staan voor kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. Door de samenwerking met vele partnerleveranciers uit het hoogste segment, komen de automaterialen rechtstreeks uit de fabriek.

Wil je weten wie de AllParts grossiers zijn? Bekijk dan de AllParts ledenlijst.

Geïnteresseerd?
Ben je een universeel autobedrijf dat de touwtjes zelf in handen wil houden, en ben je geïnteresseerd om een Happy Driver Center te worden? Neem dan contact met ons op via 035-5432995 of info@allparts.nl.